Lipliner permanente make-up

Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrische lippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken, zonder dat je dit elke dag hoeft te doen als onderdeel van je dagelijkse make-up routine is dan ook heel prettig.

Ook is het zo dat na verloop van tijd je lippen bleker van kleur worden. En de contouren vervagen, wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Dit valt met permanente make-up heel goed te corrigeren.

Een lipliner geeft je mond duidelijke contouren.

De permanente lipliner geeft altijd een heel natuurlijk resultaat omdat ik namelijk een kleur kies die heel dicht bij je eigen lipkleur ligt.

Het is ook mogelijk om een lipliner met schaduw te kiezen. Hierbij wordt eerst de liplijn gedaan en wordt vervolgens de binnenkant van de contourlijn ingekleurd met een schaduweffect.
Met deze techniek kunnen grote oneffenheden optisch gecorrigeerd worden.
Het verloop van de schaduw is heel subtiel, dit zorgt voor een zacht en natuurlijk resultaat.

Full lips

Als je eigen lippen heel weinig kleur hebben kun je er voor kiezen de lippen volledig in te laten kleuren.  Ook met deze techniek worden mooie resultaten behaald.