Even voorstellen.

Mijn naam is Kozet Kouri

Mijn interesse voor beauty en verzorging begon al toen ik nog in Syrie woonde, daar haalde ik mijn eerste visagie diploma’s.

Nadat ik in Nederland kwam, ben ik me hiermee blijven bezighouden. Ik ben me nog steeds aan het ontwikkelen tot een all-round specialist.
Zo heb ik onlangs nog de opleiding Permanente make-up afgerond.

De salon, aan de Wierdensestraat 126A in Rijssen, is sinds eind 2017 voor je geopend. Ik ben telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12601333.

Phibrows Royal Artist

De Phi Academy staat wereldwijd bekend om haar innovatieve oplossingen en technieken op schoonheidsgebied en haar vakkundige trainingen. Kozet kan en mag de microbladingtechniek zoals die volgens de beroemde PhiBrows-standaard wordt toegepast, succesvol inzetten. Door te werken volgens de symmetrieprincipes van de Phi Academy past het resultaat perfect bij uw gezicht. Daarnaast zorgt de techniek voor een resultaat dat bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Kozet mag door haar certificering het Phibrow Royal artist-logo voeren en laat u graag kennismaken met de techniek waarmee uw meest perfecte wenkbrauw kan worden gecreëerd.