Permanente make-up

Microblading techniek

Phibrows microblading is een nieuwe techniek binnen de wereld van semipermanente make-up. Er worden 3D haartje (hairstrokes) getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Hierbij wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en de haargroei van de natuurlijke wenkbrauwen waardoor je een prachtig resultaat krijgt.

De behandeling
De wenkbrauwen worden in vorm getekend we houden daarbij rekening met de vorm van het gezicht, de eigen wenkbrauwen vorm en natuurlijk word ook rekening gehouden met je wensen. haartjes worden individueel met een microblading-blade getekend tussen je eigen haartjes. We kiezen de juiste kleur pigment die goed bij je eigen huid en haar kleur past, En wordt de natuurlijke haargroei gevolgd. De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag. De behandeling duurt gemiddeld 2uur. 6 weken na de eerste behandeling wordt de nabehandeling uitgevoerd.
Duurzaamheid van microblading

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en het levenswijze (veel zonnen cosmetische behandelingen enzo). De resultaten blijven 2 tot 5 jaar. De touchup binnen 1 jaar wordt aangeraden voor het behouden van de mooie kleur en vorm.

Powderbrows/ombrebrows techniek

Powderbrows is een nieuwe populair vorm van PMU en staat ook bekend als poeder techniek. Bij deze techniek worden op subtiele wijze duizenden kleine puntjes in de huid gepigmenteerd, waardoor de kleur en de vorm langzaam in de huid worden opgebouwd. Hierdoor krijg je een zachte poederige resultaat.

Het resultaat is semi-permanent. Dat houdt in dat je tussen 1 en 2 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Deze techniek is geschikt voor iedere huidtype.

Ombrepowder

De poedertechniek kan op verschillende manieren gezet worden. Met de ombre techniek wordt de aanzet wat zachter en kun je de uiteinden wat donkerder maken. Zo zie je een mooie overloop van kleur in de wenkbrauwen. Dit geeft een zacht en natuurlijk effect. Je kunt hiermee ook zorgen voor een heel strakke onderlijn van de wenkbrauwen. Zo worden je wenkbrauwen echt strak en on fleek.

Microblading & shading

En bij twijfel tussen microblading en powderbrows kunnen we ervoor kiezen om combibrows te zetten. Bij deze techniek worden haartjes gezet door middel van microblading en daartussen wordt het ingekleurd met de poeder techniek zo heb je super mooie resultaat en natuurlijk uitziende wenkbrauwen .

 

Pmu fullips

Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrische lippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken, zonder dat je dit elke dag hoeft te doen als onderdeel van je dagelijkse make-up routine is dan ook heel prettig.
Ook is het zo dat na verloop van tijd je lippen bleker van kleur worden. En de contouren vervagen, wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Dit valt met permanente make-up heel goed te corrigeren.
Deze techniek kan ook aangepast worden op donkere lippen om ze lichter te maken.

Eyeliner

Een eyeliner wordt aangebracht op het boven- en/of onder ooglid. Dit kan in een dunne lijn tussen de wimperhaartjes of dikkere lijn net boven of onder de wimperrand. Een permanente eyeliner laat niet alleen de ogen spreken, het geeft ook een jongere uitstraling.