Plasmalift

Plasma lift met de phiion

Effectief en een perfect alternatief voor cosmetische ingrepen zonder te snijden

PHI-ION PLASMALIFT IS DE NIEUWE METHODE OM AL UW RIMPELS ZICHTBAAR TE VERMINDEREN OF TE VERWIJDEREN ZONDER OPERATIEVE INGREEP, BOTOX OF FILLERS!

Phi-ion plasma lift is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie doormiddel van een plasma pen. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect maar heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de Philings plasma specialist of een aanvullende behandeling noodzakelijk is.